add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Getting BlueScreens on Brand New Build

Benjamin1966
  • 8 months ago

Happens once a week or so. It doesn't matter what I was doing at the time. I could be AFK or doing something simple like running chrome and it could crash. I have ruled out the RAM and GPU being the problem as they were both replaced. Some assistance with this problem would be very appreciated. Memory dumps will be provided. The system I am using is on my profile.

Dump: https://www.dropbox.com/s/brnejiv5updgfws/MEMORY.DMP?dl=0

Comments

[comment deleted]
  • 8 months ago
  • 1 point

Yeah the last set was also 4 sticks. I'll try 2 this time. Hoping its not the motherboard because I can't really refund it.

[comment deleted]

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube