add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Comments (Continued)

  • 29 months ago
  • 1 point

Naah I've found similar issues on RX 470's , 580's

Since I've turned on my fan no issues. + RMA might take extra long time due to scarcity of RX 570's

  • 29 months ago
  • 1 point

Hmm. Now I'm wondering if your card could be stolen by miners DURING the RMA process....

  • 29 months ago
  • 1 point

nope LOL , my no display issue was humidity ! I placed silica packets no isssues

  • 29 months ago
  • 1 point

Hey, I've got a small problem with my PC. Does your GPU make very loud fan noises at load?

My GPU seems to be exceeding 40 dBa, and I'm wondering if it's just me.

  • 29 months ago
  • 1 point

check fan speed , gpu tweak runs them at 1156-1164RPMs

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube